MHP'den istifa açıklaması: Bedeli ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklar

Parti teşkilatlarındaki istifa haberlerine yönelik MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman açıklama yaparak bilgi verdi.

MHP'den istifa açıklaması: Bedeli ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklar
03 Ağustos 2017 Perşembe 18:43

Son günlerde MHP'nin parti teşkilarlarına yönelik çıkan istifa haberlerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklık getirdi. Yazılı açıklama yapan Büyükataman, "Gölcük ilçe teşkilatı yönetimi ve üyelerinden 410 kişi, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 215 kişi istifa etti." şeklinde asılsız haberlerin yayıldığını belirtti.

Rkanların gerçek dışı olduğunu dile getiren Büyükataman, istifa edenlerin sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olduğunu söyledi. Büyükataman, "Aramızda bulunuyorken partimizin lehine hiçbir hayırlı çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde istifa etmeleri nezdimizde hiçbir anlam ifade etmez." ifadesini kullandı.

Yapılan bütün yorumların, uygulanan algı yönetimi metotlarının arkasında kirli bir hesabın yattığını bildiren Büyükataman, MHP'nin tüm bunlara rağmen, Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son kalesi olduğunu kaydetti.

Büyükataman, "Milliyetçi hareket sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beslenen kökü içerideki dış mihraklar, bedeli ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır." açıklamasını yaptı.


Etiketler; #MHP #istifa
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.