Milli Savunma Bakanlığı'ndan Manisa soruşturması: Sabotaj...

Manisa'daki kışlada yaşanan gıda zehirlenmesi için açılan soruşturma kapsamında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, sabotaj dahil her türlü ihtimalin araştırıldığını dile getirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Manisa soruşturması: Sabotaj...
23 Haziran 2017 Cuma 10:12

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi olayıyla ilgili önemli bir gelişmeyi aktardı. Işık, Milli Savunma Bakanlığı'nın olayla ilgili soruşturma açtığını bildirdi. 

Bakan Işık, "Milli Savunma Bakanlığı olarak görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili idari inceleme ve soruşturma başlattık. Teftiş Kurulumuzdan dört kişilik heyet şu anda incelemesini yapıyor" dedi. Işık, sabotaj dahil her türlü ihtimalin araştırıldığını söyledi.

Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında yaşanan gıda zehirlenmesi şüphesine ilişkin soru içinse Işık, bugün itibarıyla kışlada eğitim alan erin kalmayacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.