Minik Yağmur biriktirdiği harçlığı Kızılay'a bağışladı

7 yaşındaki Yağmur Temel, kumbarasında biriktirdiği harçlığı yardım amacıyla Kızılay'a bağışladı.

Minik Yağmur biriktirdiği harçlığı Kızılay'a bağışladı
13 Ağustos 2017 Pazar 00:28

İstanbul'da yaşayan 7 yaşındaki Yağmur Temel, bir televizyon programında yemek bulamayan çocukların görüntüsünü izledi. Görüntülerden etkilenen Yağmur, kumbarasında biriktirdiği 217 liralık harçlığı Türk Kızılayı'na bağışladı. 

 Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, konu ile ilgili açıklama yaptı. Babasına durumu anlatan ve babasıyla birlikte Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığına gelen minik Yağmur, burada Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım tarafından karşılandı. Minik Yağmur, kumbarasında biriktirdiği 217 lirayı ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edilmesi için Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Yıldırım'a teslim etti.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Yıldırım, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Yağmur gibi birçok çocuğumuz iyilik dolusu ve dünyayı kurtaracaklar. Şube olarak çocuklar için birçok proje geliştirdik. Halen 81 İl 81 Anaokulu gibi önemli bir projeyle çocuklarımızın iyilikle dolu bir hayat geçirmelerine destek oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.