Müge Anlı'da küfür skandalı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun zamandan beri çözülmeye çalışılan Nazmiye Çam cinayetinin konuşulduğu esnada, Çam'ın yakınları sinirlerine hakim olamayınca yayına devam edilemedi.

Müge Anlı'da küfür skandalı
04 Şubat 2016 Perşembe 00:11

Müge Anlı yayında yaşanan beklenmedik anlar yüzünden gündeme sık sık bomba gibi düşüyor. Bu kezde yayında yaşanan küfür skandalı sebebiyle yayını kesmek zorunda kaldı. Yayınlanmadan sansürlense de küfürlerin havada uçuşmasını yayının devam edememesine sebep oldu. Bu nedenle de Müge Anlı yayını kesti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelen konuklardan birinin sinirlerine hakim olamamasının ardından, yayına devam edilemedi. Uzun yıllardır çözülmeye çalışılan Nazmiye Çam davası için stüdyoya gelen Çam'ın yakınları ortaya atılan iddialara dayanamayıp, sözlerine hakim olamadı. Sinirlerin yatışması için yayına ara verilemek zorunda kalındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.