Murat Karayılan'dan kayyumlara yönelik alçak tehdit

Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşlarından birisi olan ve dağda yaşayan Murat Karayılan, DBP'li belediyelere atanan kayyumları küstah ve alçakça tehdit etti. Karayılan, "Eğer onlar belediyelere el koyarsa, yerine kimi belediye başkanı yaparsa, onu hedefleriz." dedi.

Murat Karayılan'dan kayyumlara yönelik alçak tehdit
23 Haziran 2016 Perşembe 14:27

Terör örgütü PKK'nun elebaşı olan Murat Karayılan'dan DBP'li belediyelere atanan kayyumlara yönelik alçakça tehtitler savurdu. Örgütün ele başlarından olan ve dağlarda yaşayan Murat Karayılan, Hükümetin PKK'ya destek veren belediyelere kayyum atamasının ardında adeta çileden çıktı ve tehditler savurdu. İyice köşeye sıkışan PKK'nın elebaşı Murat Karayılan, kayyum atanan belediyelere atanan kayyumlara saldıracaklarını ilan etti.

İşte Karayılan'ın açıklamasının ilgili kısmı:

Alçakça tehditlerde bulunan Karayılan, DBP'li belediyelere atanacak yöneticileri hedef alacaklarını ifade ederek, "Eğer onlar belediyelere el koyarsa, yerine kimi belediye başkanı yaparsa, onu hedefleriz. Bunu açıkça söylüyorum. Yani onlar artık savaşı genişletmek istiyorlar ve bunu bize dayatıyorlar. Tabii ki biz de gereken cevabı veririz." dedi.

AKP'nin içerisinde yer almak Kürdistan'daki soykırıma katılmaktır

Kendilerini kürtlerin savunucuları olduğunu iddia eden ve en çok zararı kürtlere veren bir terör örgütünün lideri konumunda olan PKK'lı terörist Murat Karayılan, Hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah sözler sarfetti. PKK'lı terörist Karayılan, "Erdoğan, yeni dönemin Saddam'ıdır. Her yerde Kürtlere karşıdır. Rojava’da da, Güney’de de, Doğu’da da, Kuzey’de de. Bunun için kimse doğru yoldan şaşmamalıdır. Özellikle de AKP içinde yer alanlar. Onları da uyarmak istiyorum. Bundan sonra AKP’nin içinde yer almak, Kürdistan üzerindeki katliam ve soykırıma katılmaktır. " dedi.

Kürtlere seslenen Karayılan, "Kendine ‘Kürdüm’ diyen herkesin AKP’den çıkması gerekmektedir. Kimse AKP’de kalmamalı. Kürdistan’da AKP’de kalmak suçtur. Çünkü AKP bu şehirleri yıktı, köyleri yıktı; Kürdistan’da katliam yürüttü. Her gün her gün halkımıza savaş ilan ediyor. ‘Bu topraklardanım’ diyen hiç kimse, ister Kürt olsun, ister Arap olsun, isterse de farklı bir kültürden olsun, AKP’de kalmamalıdır." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın terör örgütü PKK ile görüşülecek birşey yok demesine cevap veren terörist Karayılan, Binali Yıldırım'ın yalan söylediğini iddia etti ve yalanlarını sürdürmeye devam etti. Karayılan, "Yalan söylüyorlar. Sanki biz zayıflamışız da görüşmek için onlara haber göndermişiz izlenimi yaratmaya çalışıyorlar. Her şeyden önce şuan Kürdistan’da soykırım vardır, jenosit vardır. Kürdistan’da jenosit uygulayan bir güce biz nasıl, ‘Gel seninle oturalım’ diyebiliriz? Bazı uluslararası güçler ve dost çevreler çağrıda bulunuyorlar. ‘Bu savaş nereye kadar devam edecek’ diye soruyorlar. Biz barışçıl çözüme açığız. Ama şartlarımız var: Önder Apo özgürleşene kadar bu savaşın durması mümkün değildir." açıklamasında bulundu.


Etiketler; #murat karayılan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.