Muratpaşa Belediyesi'nin cevabı sosyal medyayı salladı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde ikamet eden bir vatandaşın belediyenin çalışması ile ilgili yaptığı paylaşıma Muratpaşa Belediyesi yorum yaptı. Bu yorum sosyal medyada büyük etki yarattı.

Muratpaşa Belediyesi'nin cevabı sosyal medyayı salladı
11 Nisan 2017 Salı 11:46

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde ikamet eden Fatma Yıldırım isimli vatandaş Facebook'tan belediyenin çalışması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. "Bir Türk olarak çalışan iş makinelerini seyretmek gibi bir huyum olduğunu temizlik görevlileri çöp konteynerini yerden çıkarırken balkondan izlediğimde anladım” diyen Yıldırım'ın paylaşımına Muratpaşa Belediyesi'nden yorum geldi.

Belediyenin “Antalya Muratpaşa Belediyesi gece, gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden Muratpaşamız için çalışmaya devam ediyoruz. İzlemek isterseniz Şirinyalı Mahallemizde ekiplerimiz şuan asfalt çalışması yapıyor.” yorumu sosyal medyayı salladı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.