Mustafa Destici'den Zeytin Dalı Harekatı açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Zeytin Dalı Harekatı için "Zeytin Dalı Harekatı, yılmadan, zafiyet göstermeden, bölge tam temizlenene kadar devam etmeli." dedi.

Mustafa Destici'den Zeytin Dalı Harekatı açıklaması
04 Şubat 2018 Pazar 20:50

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çeşitli temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye gitti. Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğine ziyarette bulunan Destici, Zeytin Dalı Harekatı'na değindi. 

"Zeytin Dalı Harekatı, yılmadan, zafiyet göstermeden, bölge tam temizlenene kadar devam etmeli." diyen Destici, Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütleri mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen askerler için Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Mustafa Destici, 2 günlük ziyareti kapsamında, eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı'yı da ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.