Mustafa Kamalak'tan flaş referandum iddiası: Erdoğan'a tuzak kuruyorlar

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, katıldığı bir televizyon programında iki iddia ortaya attı. Kamalak, referandumda Abdullah Gül'ün hayır diyeceğini iddia ederek 'Abdullah Gül de hain mi?' sorusunu sordu. Kamalak ikinci iddiasında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tuzak kurulduğunu söyledi.

Mustafa Kamalak'tan flaş referandum iddiası: Erdoğan'a tuzak kuruyorlar
06 Nisan 2017 Perşembe 09:21

Bir televizyon programına katılan Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, referandum hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 16 Nisan'da 'hayır' oyu kullanacağını iddia eden Kamalak, 'Eğer, bu pakete hayır demek hainlik ise, demek bu ülkenin bir önceki Cumhurbaşkanı hain durumunda. Önceki TBMM Başkanı hain durumunda öyle mi?" dedi. 

Referandum'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tuzak olduğunu savunan Kamalak şu ifadeleri kullandı:

"Bu paketin sayın Cumhurbaşkanı için de bir tuzak olduğuna inanıyorum. Danışmanlarının yanlış bilgi verdiğine inanıyorum. Tuzağın olduğu apaçık.

Biz bunu daha önce İttihat ve Terakki'de gördük. Orada üç tane paşa vardı. Cemal Paşa, Enver Paşa, Talat Paşa. Güç toplandı, Enver Paşa'nın eline geçti. Devletin yetkileri Enver Paşa'nın elinde toplandı. Enver Paşa, padişahın bile haberi olmadan, ülkeyi 1. dünya savaşına soktu. Osmanlı tam 30 cephede savaşmak mecburiyetinde kaldı. Bunlardan biri de hala ağıtları dilden dile dolaşan Yemen cephesiydi. Bakın bir kişi devlete hükmetti, savaşa soktu, 24 milyon metrekarelik Osmanlı'dan bugün elimizde bir bahçe gibi Anadolu kaldı.

Eğer, bu pakete hayır demek hainlik ise, demek bu ülkenin bir önceki Cumhurbaşkanı hain durumunda. Önceki TBMM Başkanı hain durumunda öyle mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek mahkemesinin eski başkanı hain durumunda öyle mi?"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.