Numan Kurtulmuş açıkladı Patlamada 28 vatandaşımız öldü

Ankara patlamasında ölenlerin sayısı gittikçe artıyor. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş toplam ölü sayısını açıkladı, 28 ölü var. Numan Kurtulmuş Ankara patlaması ile ilgili son durumu aktarıyor.

Numan Kurtulmuş açıkladı Patlamada 28 vatandaşımız öldü
17 Şubat 2016 Çarşamba 21:55

Ankara'da bu akşam 18.31 anında meydana gelen patlamada ölü sayısı her gelen habere göre yükseliyor. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a Ankara patlamasında 28 vatandaş hayatını kaybetti. 61 kişi ise yaralandı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ankara patlamasıyla ilgili açıklamalarına devam ediyor.

Bu saldırı milletimize karşı yapılmış saldırıdır. 

Bu saldırının bütün bağlantılarını ortaya çıkaracak güce kuvvete sahibiz. Bunların hesabını soracağız.

Hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün ailelere sabırlar diliyorum.

Değerli kardeşlerim, aziz milletim bu saldırıların karşısında milli birliğe ihtiyacımız var. 22 Temmuz'dan bu yana olanları hep beraber iziliyoruz. Dünyanın bir karanlık merkezinden ortak şekilde emirler alınıyor, eş zamanlı harekete geçirilen bir terör heyulası ile karşı karşıyayız. Sahada terör örgütünü eşzamanlı olarak kullanılan bir durumla karşı karşıyayız. 

Türkiye'ye gözdağı vermeye çalışıyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.