Numan Kurtulmuş: Artık Türkiye'de darbe yapılamaz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "15 Temmuz darbesi artık herkese göstermiştir, artık Türkiye'de darbe yapılamaz. Bu ülke için dua eden 1 milyar 700 milyon Müslümanları asla unutmayacağız. 15 Temmuz şehitleri, gazileri asla unutmayacağız, unutturmayacağız. " diye konuştu.

Numan Kurtulmuş: Artık Türkiye'de darbe yapılamaz
14 Temmuz 2017 Cuma 10:20

Avrupa Türk Demokratlar Birliği derneği UETD teşkilatı tarafından Strasbourg Hilton otelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'ta katıldı. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş davetlilere yaklaşık 45 dakikalık konuşma yaptı.

Kurtulmuş konuşmasında şunları söyledi:

Türkiye'de yaşanan darbeler her zaman Türkiyenin gücünü zayıflatmak için yapılmıştır. Bu terör olayları nereden çıktı Türkiye'nin gücünü zayıflatmak için yapıldı. Rahmetli Adnan Mendresin idamı, 12 Eylül askeri darbe, 28 Şubat ve Türkiye tarihinde yaşanan darbe girişimleri hep ülkeyi zayıflatmak için yapılmıştır.

Darbeler hep önceden başkaları tarafından planlanmış hazırlanmıştır. 15 Temmuz darbesi artık herkese göstermiştir, artık Türkiyede darbe yapılamaz. Bu ülke için dua eden 1 milyar 700 milyon Müslümanları asla unutmayacağız. 15 Temmuz şehitleri, gazileri asla unutmayacağız, unutturmayacağız. FETÖ cülerin hainlerin yaptıklarını burunlarından fitil, fitil getireceğiz. Herkes bunun hesabını verecek. FETÖ algı operasyonlarına dikkatli olun. İhanetin en büyüğü yapıldı. Suç şebekesi FETÖ ile hukuk içinde mücadelemizi sürdüreceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.