Nusaybin'de teröristler teslim oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet tarafından 14 Mart'ta başlatılan operasyonda  ilçedeki farklı noktalarında teröristlere teslim olmaları için güvenlik güçlerinin yaptığı çağrı üzerine dün biri kadın iki terörist, silahlarını bırakarak teslim oldu.

Nusaybin'de teröristler teslim oldu
18 Nisan 2016 Pazartesi 11:01

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet tarafından 14 Mart'ta başlatılan operasyonda  ilçedeki farklı noktalarında teröristlere teslim olmaları için güvenlik güçlerinin yaptığı çağrı üzerine dün biri kadın iki terörist, silahlarını bırakarak teslim oldu. Güvenlik kaynakları, teröristlerin teslim olması sayesinde örgütteki çözülmeyi ortaya koyduğunu belirtiyor.
Zırhlı araçlar ilçenin farklı noktalarında, "Bölücü terör örgütünün zulmüne son vermek, can güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini tesis için güvenlik güçleri, her türlü gayreti göstermektedir. Bu maksatla operasyonlarımız başlatılmıştır. Terör örgütü mensuplarının teslim olmamaları halinde tamamen etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız kararlılıkla devam ettirilecektir." şeklinde anonslar yapılıyor.
 


Etiketler; #nusaybin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.