Nusaybin'den acı haber: 2 polis şehit

Mardin Nusaybin'de Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile bitişiğinde bulunan lojmanlara teröristler tarafından saldırı düzenlendi. 2 polis şehit oldu 14 kişi yaralandı.

Nusaybin'den acı haber: 2 polis şehit
04 Mart 2016 Cuma 08:27

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile bitişiğinde bulunan lojmanlara sabah saat 06.00 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlendi. Bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan hain saldırıda 2 polis şehit oldu, 14 kişi yaralandı.  Saldırıda henüz kimlikleri öğrenilemeyen 2 polis memuru şehit olurken, polisler ve lojmanda oturan sivillerin de aralarında bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Şehit olan polislerin kimlikleri henüz belirlenemedi.

Saldırıda meydana gelen şiddetli patlamada emniyet binası ile lojmanda yangın çıktı ve büyük hasar oluştu.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın sürdüğü bölgeye Nusaybin ve Mardin'den takviye güvenlik güçleri ile ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasındaki çatışmalar bir süre devam etti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.