O meslektekilere erken emeklilik müjdesi Bakan Gül'den geldi

KHK ile yeni haberler geldi. Erken emeklilik müjdesi ile ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün personeli kapsayacak şekilde beş yılı geçmemek üzere çalıştığı her bir yıl için 90 gün prim ödeme gün sayısı eklenecek." dedi.

O meslektekilere erken emeklilik müjdesi Bakan Gül'den geldi
25 Ağustos 2017 Cuma 15:14

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün personeli kapsayacak şekilde beş yılı geçmemek üzere çalıştığı her bir yıl için 90 gün prim ödeme gün sayısı eklenecek. Böylece personelimiz maksimum 2,5 yıl erken emekli olma imkanına kavuşacaktır." açıklamasını ile müjdeli haberi verdi.

Bakan Gül, şunları söyledi:

"(KHK ile ceza infaz kurumu personeline fiili  hizmet süresi zammı verilmesi) Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün personeli  kapsayacak şekilde beş yılı geçmemek üzere çalıştığı her bir yıl için 90 gün prim  ödeme gün sayısı eklenecek. Yani fiili hizmet zammıyla, 20 yıl çalışan bir  personel 25 yıl çalışmış sayılacak.

Yine beş yılı geçmemek üzere fiili hizmet  süresi zammının yarısı da emeklilik yaş haddinden indirilecektir. Böylece  personelimiz maksimum 2,5 yıl erken emekli olma imkanına kavuşacaktır."


Etiketler; #erken emeklilik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.