ODTÜ'deki hakaret içerikli pankart için önemli gelişme! 4 tutuklama

ODTÜ'nün mezuniyet töreninde taşınan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren pankarta ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

ODTÜ'deki hakaret içerikli pankart için önemli gelişme! 4 tutuklama
11 Temmuz 2018 Çarşamba 09:53

Orta Doğu Teknik Üniversitesinin (ODTÜ) mezuniyet töreninde taşınan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren pankarta ilişkin önemli bir gelişme oldu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklanırken biride serbest bırakıldı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerden sonra şüpheliler adliyeye getirildi. Şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden pankartı taşıyan D.C.Y, B.A. ve F.E.D. ile pankartı hazırladığı tespit edilen Ö.K, tutuklandı. Pankartı bastığı belirlenen Ş.D. ise serbest bırakıldı.


Etiketler; #ODTÜ #pankart
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.