Öfkeli anne, kızına saldıran köpeği pompalı tüfekle öldürdü

Lübnan'da bir kadının, kızına saldırdığı iddia edilen köpeği pompalı tüfekle öldürdüğü anlar ortaya çıktı. Hayvan hakları koruyucuları, genç kadını hareketi nedeniyle kınadı.

Öfkeli anne, kızına saldıran köpeği pompalı tüfekle öldürdü
Kamusaati
Kamusaati
25 Nisan 2022 Pazartesi 11:00

Lübnan'da geçtiğimiz ay meydana geldiği belirtilen bir olayın görüntüleri ortaya çıktı. İddialara göre Lübnan'ın Bekaa vilayetindeki Batı Bekaa bölgesinde bir sokak köpeği, kız çocuğuna saldırdı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

İNTİKAM İÇİN KÖPEĞİ VURDU

Kızının durumunu gören ve çılgına dönen anne, eline aldığı pompalı tüfekle köpeğin olduğu yere giderek hayvanı öldürdü. Bu anlar da çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından anneye büyük tepki gösterildi. Hayvan hakları savunucuları, kadının yaptığı hareketin yanlış olduğunu savunarak, cezalandırılmasını talep etti.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alsancak İzmir - 2 yıl önce
İyi yapmış, Benim çocuğuma da. Köpek saldırırsa aynısını yaparım
Avatar
Barış - 2 yıl önce
Bence de süper olmuş