Öğretmenlerden iki cihan peygamberi Hz. Muhammed'e (sav) özel albüm

Keçiören'de görev yapan iki öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "En Büyük ve En Güzel Öğretmen" olarak gördükleri Hz. Muhammed (sav) anısına ‘Ey Nur-u Hüda’ adlı bir albüm çıkardı.

Öğretmenlerden iki cihan peygamberi Hz. Muhammed'e (sav) özel albüm
26 Kasım 2017 Pazar 13:25

Öğretmenlerden iki cihan peygamberine özel albüm. Ankara'nın Keçiören ilçesinde görev yapmakta olan iki öğretmen, Hz. Muhammed anısına ‘Ey Nur-u Hüda’ adlı albüm çıkardı. 

Aynı zamanda ilahi sanatçısı olan iki öğretmen, ilahilerle Hz. Muhammed'i (sav) anlattı. "En Büyük ve En Güzel Öğretmen" olarak gördükleri iki cihan peygamberi anısına çıkarılan albümün adını ‘Ey Nur-u Hüda’ olarak belirleyen sanatçı öğretmenlerin amacı peygamber sevgisini yüreklere aşılamak.

Gazetehabervaktim'e konuya ilişkin açıklama yapan Mustafa Caymaz, "İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk hocam ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kâinatın en değerli öğretmeni olan Hz. Muhammed’e ‘Ey Nur-u Hüda’ albümünü yaptık.  Bu güzel albümü hiçbir destek almadan gerçekleştirdik. Peygamber sevgisini minik yüreklere aşılamak için bu albümü değerli buluyoruz. 200 öğrencimize farkındalık oluşturmak için ücretsiz bu albümü dağıttık" dedi.  

HZ. MUHAMMED'İ REHBER ALDIK

Aynı zamanda ünlü bir ilahi sanatçısı olan Mustafa Caymaz, “Yaratan Rabbinin adıyla oku’ ayetine binaen öğretici olarak bizler Hz. Muhammed’i biliyoruz. O’nu rehber aldığımız için böyle bir şey yapma gereğinde bulunduk" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.