Orman Bakanlığı'nda 197, RTÜK'te 29 personel açığa alındı

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda 197 kişi, RTÜK'te 29 kişi açığa alındı.

Orman Bakanlığı'nda 197, RTÜK'te 29 personel açığa alındı
21 Temmuz 2016 Perşembe 15:31

Darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY bağlantılı kişilerin temizlenmesi için yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalışan 197 personel görevden alındı. RTÜK'te, 29 personel açığa alındı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında FETÖ'nün darbe girişimi sonrası merkez ve taşra teşkilatında çalışan 197 personel görevden alındı. Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiliye göre, merkez ve taşra teşkilatında görevli 197 personele görevlerinden el çektirildi.

Görevden almaların devam edeceği bildirildi.

RTÜK'te, 29 personel açığa alındı

Darbe girişimi sonrasında tüm kurumlarda başlatılan görevden almalar RTÜK'e de suıçradı. RTÜK merkezde 29 personeli açığa aldı. Tüm personel saat 10.00 itibariyle kurumdan çıkarıldı.

Açığa alınanların sayısının akşam saatlerine doğru artması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.