Osmaniye'de 14 öğrencinin öldüğü kaza anı kameralarda!

Osmaniye'de 14 öğrencinin yaşamını yitirdiği feci kaza, bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı.

Osmaniye'de 14 öğrencinin öldüğü kaza anı kameralarda!
06 Haziran 2016 Pazartesi 10:31

Osmaniye'de bir otobüsün kanala düşmesi sonucu 14 öğrenci hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı. Feci kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki İsmet Cebeci 5 Temmuz Ortaokulu'nda sınıf öğretmeninin Osmaniye'ye geziye götürdüğü öğrencilerin ve ailelerinin bulunduğu midibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Cevdetiye Beldesi'nde DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Kazada 14 kişi hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı.

Osmaniye Valisi Kerem Al gazetecilere yaptığı açıklamada, içerisinde 36 kişinin olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.  Gezinin 5 Temmuz İlkokulu’nun resmi bir etkinliği olmadığını kaydeden Vali Al, gezinin öğrenci velilerinin kendi aralarında organize ettiğini ifade etti.

Velilerin bir tur firmasıyla anlaştığı geziye 2 midibüsle çıkıldığı, midibüslerdin birinin sulama kanalına devrilmesinin ardından diğer araçtakilerin onları kurtarmak için polis, jandarma ve 112 Acil’i arayarak yardım istedikleri belirtti.

Osmaniye Valisi Kerem Al, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik olay yerine gelerek AFAD ve itfaiye ekiplerininin çalışmaları konusunda bilgi aldılar.

Osmaniye kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri

Sulama kanalına düşen otobüste hayatını kaybeden çocukların isimleri

Beritan Geyik
Nehir Uludağ
Bahadır Karakurt
Meral Sarı
Yağmur Keskin
Merve Gül Pembe
Baver Geyik 
Umut Ayas

Sulama kanalına düşen otobüste hayatını kaybeden yetişkinlerin isimleri
Hayriye Nur Seviner
Sevgi Ayas
Ahmet Cebeci
Sultan Geyik
Feruşah Esen (midibüs şoförü)
Müzeyyen Keskin

Bu arada midibüsün, plakası ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan bir otomobil ile çarpıştıktan sonra kontroldan çıkarak sulama kanalına devrildiği belirtildi. Hatay Valisi Ercan Topaca da Osmaniye’ye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İşte feci kazanın saniye saniye kameralara yansıdığı görüntüler...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.