Özel Harekat Polisleri, İstiklal Caddesinde devriye geziyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan canlı bomba sonrasında arttırılması planlanan güvenlik önlemi için Özel Harekat Polisleri İstiklal Caddesi'nde devriye dolaştı.

Özel Harekat Polisleri, İstiklal Caddesinde devriye geziyor
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:02

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan canlı bomba sonrasında arttırılması planlanan güvenlik önlemlerinden biride Avrupa ülkelerinde zaman  zaman uygulandığı kalabalık caddelerdi. Özel Harekat Polisleri İstiklal Caddesi'nde güvenlik sağlamak için devriye dolaştı. Bu güvenlik önlemi vatandaşların şaşırmasına neden olurken olumlu karşılandı.

Fransa dün yaptığı uyarıyla Ankara’daki büyükelçilik ve İstanbul’daki başkonsolosluğun ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını da duyurulmasının ardından İstiklal Caddesi’nde silahlı ve kamuflajlı özel harekat polislerinin devriye gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haber7


Etiketler; #terör #önlem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.