PKK mensubu canlı bomba yakalandı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şüpheli bir araçta yapılan araştırmada araçtaki bir kişinin canlı bomba olacağı öğrenildi.

PKK mensubu canlı bomba yakalandı!
01 Şubat 2016 Pazartesi 12:34

Hakkari Valiliği bir açıklama yaparak İl Emniyet Müdürü ekiplerinin Şemdinli ilçesinde bir araçtan şüphelendikleri, bu aracaı çevirerek arama yaptıkları, yaptıkları arama neticesinde araçtaki şüphelilerin gözaltına alındığını bildirdi. 

Yapılan arama sonucu araçtan 3'ü kadın olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı. Araçtaki kişilerin kadınları terör örgütü PKK'ya kazandırmak amacıyla dağa götürdüğü tespit edildi. 

Şüphelilere yönelik yapılan sorgulamalar ve tahkikat sonucu şüpheli kadınlardan birinin canlı bomba olacağını itiraf ettiği Emniyet Müdürlüğü tarafından bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden  4'ü tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.