PKK'lı teröristler AK Partili Başkanı gözlerini bağlayarak kaçırdı!

Erzurumdan Şanlıurfa’ya gittiği sırada PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya ile alakalı detaylar gelmeye devam ediyor. İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya neden kaçırıldı? PKK’lı teröristler ne istiyor?

PKK'lı teröristler AK Partili Başkanı gözlerini bağlayarak kaçırdı!
29 Mart 2016 Salı 12:56

Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın, terör örgütü PKK üyeleri tarafından kaçırıldığının bilgisini verdi.

AK PARTİLİ BAŞKAN NEDEN KAÇIRILDI?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt tarafından yapılan açıklamaya göre İspir İlçe Başkanı Çetinkaya,  kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki bir kişiyle Erzurumdan Şanlıurfa’ya gitmek üzere yola çıktı. Aracın seyir halindeyken Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında PKK’lı teröristler tarafından durdurularak örgüt üyeleri tarafından propaganda yapıldığını söyleyen Fatih Yeşilyurt, kimlik kontrolü sırasında Şahin Çetinkaya’nın üzerinden AK Parti kimliği çıktığını ve sonrasında başkanın kim olduğunu soran teröristler tarafından Salih Zeki Çetinkaya'nın gözleri bağlanarak götürüldüğünün bilgisini verdi.

Salih Zeki Çetinkaya'nın kardeşini ve yanındaki kişiyi serbest bırakan teröristlerin neden böyle bir şey yaptıkları henüz bilinmiyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.