Reina saldırısında şehit olan polisimizin son fotoğrafları

İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina'ya düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurunun 21 yaşındaki Mersinli Burak Yıldız olduğu öğrenildi.

Reina saldırısında şehit olan polisimizin son fotoğrafları
01 Ocak 2017 Pazar 12:45

İstanbul’da 39 kişinin yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı Reina gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli genç polis memuru Burak Yıldız şehit oldu. Yaklaşık iki yıllık polis memuru olan şehidin Mersin, merkez Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Evleri’nde oturan ailesine acı haber ulaştı. Babasını birkaç yıl önce kanserden kaybeden Burak Yıldız’ın şehit olduğu haberi annesi Aslı Yıldız’a iletildi. 

Yıldız ailesinin biri kız üç çocuğundan biri olan Burak Yıldız’ın ağabeyi Murat Yıldız’ın da yine İstanbul’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu öğrenilirken, iki kardeşin de henüz iki yıllık polis oldukları belirtildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana dev bir Türk bayrağı asıldı. 

Reina saldırısında şehit düşen polisin kimliği belirlendi. Silahlı terör saldırısında şehit olan polis memurunun isminin Burak Yıldız olduğu Burak Yıldız'ın cenazesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden çıkarıldı. Şehidin cenazesi meslek arkadaşları tarafından cenaze arabasına konuldu.

[Haber görseli]

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.