Rus Büyükelçi'ye suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş FETÖ'cü mü?

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikasti kim gerçekleştirdi. Saldırganın FETÖ'cü bir polis olduğu öğrenildi. 1.80 boyunda atletik yapılı ve ölü olarak ele geçirilen saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş FETÖ'ye mensup polis mi? İşte detaylar.

Rus Büyükelçi'ye suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş FETÖ'cü mü?
19 Aralık 2016 Pazartesi 22:00

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikasti gerçekleştiren saldırganın polis olduğu iddia ediliyor. Eşinin gözleri önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında Karlov yaşamını yitirdi. 

Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un konuşma yaptığı sırada silahla ateş eden saldırganın durumu birçok soru işaretine neden oldu. Rus Büyükelçi Karlov'un sağ arkasında bulunan saldırganın polis olduğu iddia ediliyor. 

Saldırgan FETÖ'cü polis mi?

Karlov Suikast


Rus Büyükelçi Andrey Karlov'a silah ile suikast düzenleyen saldırganın akademi mezunu polis olduğu iddia ediliyor. Oldukça atletik yapıya sahip saldırganın, Karlov'u vurduktan sonra soğukkanlı tavırları dikkat çekiyor.

İçişleri Bakanı Soylu: "Saldırgan bir polis memuru"

İçişleri Bakanı yaptığı açıklamada, suikasti yapan saldırganın Mevlüt Mert Altıntaş olduğunu belirtti. 24 Haziran 1994 doğumlu olan saldırganın Ankara Çevik Kuvvet Polisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Saldırganın polis olması sonrasında akıllara, suikasti gerçekleştireniin FETÖ'cü mü olduğu merak ediliyor. Konu ile ilgili araştırmaların devam ettiği ifade edilirken, saldırganın FETÖ'cü mü değil mi, netlik kazanacak. 

Saldırganın son 2 yıla ait tüm telefon görüşmelerinin incelendiği, FETÖ ile bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor. Emniyet içerisindeki FETÖ yapılanmasının temizlenmesine yönelik operasyonların hız kazanacağı belirtiliyor. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.