Saadet Partisi'nden Cumhurbaşkanlığı seçimi için açıklama

Saadet Partisi'nden, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Temel Karamollaoğlu'nun aday gösterileceği yönünde çıkan iddialar için açıklama yapıldı.

Saadet Partisi'nden  Cumhurbaşkanlığı seçimi için açıklama
10 Ağustos 2017 Perşembe 18:14

Saadet Partisi, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Temel Karamollaoğlu'nun aday gösterileceği yönündeki iddialar için açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada, bazı haber sitelerinde haberin veriliş tarzının kamuoyunda yanlış anlamalara yol açabilecek nitelikte olduğu ifade edildi. Açıklamada şöyle denildi;

"Partimiz 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri için herhangi bir karar  almış değildir. Habere dayanak teşkil eden söz konusu ifadeler, Genel İdare  Kurulu üyemiz Bülent Kaya'nın kişisel kanaat ve değerlendirmelerini  yansıtmaktadır. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Partimiz istişareye en fazla  önem veren partilerin başında gelmektedir. Zamanı geldiğinde, parti yetkili  organlarında gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra  ülkemiz ve milletimiz  için en uygun karar verilecektir. Bunun dışındaki açıklamalar ancak bir niyet ve  düşünce beyanı olarak görülmelidir.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.