Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da büyük çoskuyla karşılandı

65. Hükümette Sağlık Bakanı olarak atanan Recep Akdağ, yeni hükümet döneminde bugün saat 09.30'da uçakla Erzurum'a inmesinin ardından vatandaşlar tarafından yapılan karşılamada 'Efsane geri döndü’ pankartları açıldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da büyük çoskuyla karşılandı
03 Haziran 2016 Cuma 12:37

65. Hükümette Sağlık Bakanı olarak atanan Recep Akdağ, yeni hükümet döneminde ilk kez memleketine geldi. Akdağ bugün saat 09.30'da uçakla Erzurum'a inmesinin ardından vatandaşlar tarafından yapılan karşılamada 'Efsane geri döndü’ pankartları açıldı.

Karşılamaya gelen vatandaşlarla tokalaşan ve kadınlara karanfil veren Akdağ, yaptığı konuşmasında gelenlere teşekkür ettikten sonra dün Amanya'da kabul edilen Ermeni Soykırımına tepki gösterdi.

Akdağ, "Sakın aldırmayın. Ne Almanya'nın aldığı en son karar. Ne de başkalarının yaptığı yanlışlar bizi yolumuzdan bir dakika bile alıkoyamacaktır.  Tarih birilerinin siyasi maksatlarla parlamentolarında parmak kaldırmaları ile değişmez. Tarih kendi hükmünü icra eder ve herkes bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti dün kurulmuş bir Cumhuriyet değildir. Bu milletin tarihi binli yılları aşmış bir tarihtir. Biz alınan yanlış kararlardan etkilenecek bir ülke değiliz. Yolumuza devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Kaynak: Haber7

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.