Sahte kimlikle yakalanan eski HSYK Genel Sekreteri Ankara'ya gönderildi

FETÖ soruşturması kapsamında Malatya'da sahte kimlikle yakalanarak gözaltına alınan eski HSYK Genel Sekreteri Muzaffer Bayram Ankara'ya gönderildi.

Sahte kimlikle yakalanan eski HSYK Genel Sekreteri Ankara'ya gönderildi
08 Kasım 2016 Salı 08:55

FETÖ soruşturması kapsamında sahte kimlikle yakalanan eski HSYK Genel Sekreteri Muzaffer Bayram Ankara'ya gönderildi.

Türkiye genelinde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)darbe girişimine ilişkin soruşturmalar devam ediyor. FETÖ soruşturmları kapsamında aranırken Malatya'da sahte kimlikle yakalanan eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri Muzaffer Bayram Ankara'ya gönderildi.

5 Kasım'da Malatya'da güvenlik güçleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta sahte kimlikle yakalanan eski HSYK Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülmekte olan soruşturma nedeniyle Ankara'ya götürüldü.

FETÖ şüphelisi Bayram’ın HSYK görevi sırasındaki FETÖ'nün adli kurumlardaki yapılanmasıyla ilgili olarak sorgulanacağı öğrenildi. Ayrıca Bayram'ın yurtdışına kaçmayı planladığı da belirtildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.