Şehit Ateşi Kayseri'ye Düştü!!!

Şehit Ateşi Düştü!!!,Adıyamanda hain saldırı, sonucu şehit olan polis memurumuz nereli ?, şehidimiz ne zaman defnedilecek?, şehidimiz nereye defnedilecek, Kayseri Şehidine Ağlıyor, Detaylar Haberimizde...

Şehit Ateşi Kayseri'ye Düştü!!!
Admin
Admin
27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:24

Şehit Ateşi Kayseri'ye Düştü!!!

Adıyaman’da devriye ekip aracına düzenlenen hain saldırıda yaralanan Hemşehrimiz  Develi İlçemiz, Şıhla Kasabası’ndan Polis Memuru Taha Uluçay’ın tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu haberini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar


POLİS MEMURU OLARAK ADIYAMAN'DA GÖREV YAPAN TAHA ULUÇAY VATAN HAİNLERİNİN SALDIRISI SONUCU ŞEHİT OLMUŞTUR.

CENAZE NAMAZI 28.07.2019 PAZAR GÜNÜ KAYSERİ KALEMKIRDI CAMİİNDE ÖĞLE NAMAZINDA KILINACAK, ŞEHİTLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

Şedimiz evli ve 1 çocuk babasıydı. Vicdansız, Şerefsiz Hainler Nasıl vicdan var sizde hain terör örgütü siz nasıl insansınız insanlıktan nasibini almamış hayvanlar vicdansız şerefsiz hainler nasıl kıydınız masum kardeşimize nasıl kıydınız eşine ve çocuğuna Allah belanızı versin

ALLAH RAHMET EYLESİN SEBEP OLANLARIN SOYU KURUSUN İNŞALLAH
Pkklı hainler tarafından şehit edilen, Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, Ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyoruz.

KAHROLSUN PKK VE DESTEKÇİLERİ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.