Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk saldırısının planlayıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk saldırısı ile ilgili önemli bir gelişmeyi sosyal medyadan paylaştı.

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk saldırısının planlayıcısı yakalandı
27 Mart 2017 Pazartesi 13:11

PKK'lı teröristler tarafından hain şekilde şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk saldırısı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından paylaştı.

Soylu, Twitter adresinden yaptığı paylaşım da "Muhammet Fatih Safitürk Sana borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak bil ki katliamını planlayanı aldık. Elimizde... Sağolun arkadaşlar" dedi.,

Muhammed Fatih Safitürk, Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanmış ve makamındaki masasının altına yerleştirilen bomba ile şehit düşürülmüştü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.