Şehit öğretmenin Necmettin Yılmaz'ın adı okulunda yaşayacak

PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın adı, Şanlıurfa bulunan bir okulda yaşatılacak.

Şehit öğretmenin Necmettin Yılmaz'ın adı okulunda yaşayacak
08 Ağustos 2017 Salı 16:43

Terör örgütü PKK tarafından şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın adı, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yaptığı ilkokulda yaşatılacak. 

Siverek ilçesine 60 kilometre uzakta bulunan  Çiftçibaşı Mahallesi'ni ziyaret eden Kaymakam Metin Demirel, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şehit öğretmenin isminin yazılı olduğu tabelayı okulun duvarına astı.

Şehit öğretmen Yılmaz'ı rahmetle anan Demirel, "İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti baki kaldıkça öğretmenimizin adı da burada yaşayacaktır." dedi. Yılmaz'ın Gümüşhane'deki babaevine İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve öğrencilerle birlikte ziyaret edeceğini dile getiren Demirel, "Bir süre önce kaymakamlığımızın desteğiyle şehit öğretmenimizin okulunun tadilatını yaptık. Çok güzel oldu, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman burada olacağız. Eğitim için var gücümüzle çalışmamıza devam edeceğiz. Amacımız, öğrencilerimizden yeni Necmettin öğretmenler yetişsin. Bu güzel vatana hizmet etsinler." diye konuştu.

Okulun öğrencileri ise Necmettin öğretmeni çok özlediklerini ve onu unutmayacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.