Selahattin Demirtaş’tan açıklama: Uyduruk gerekçelerle göz altına alındı

Selahattin Demirtaş twitter hesabından , “Eş Genel Bşk. Yrd. Sn. Alp Altınörs 3 gün önce hukuk dışı bir şekilde göz altına alındı ve Ankara emniyetinde işkence gördü maalesef” diye yazdı.

Selahattin Demirtaş’tan açıklama: Uyduruk gerekçelerle göz altına alındı
10 Eylül 2016 Cumartesi 22:17

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’daki evinden gözaltına alınan partisinin eş genel başkan yardımıcısı Alp Altınörs’ün emniyette işkence gördüğünü öne sürdü.
 

Altınörs, 10 Ekim’de yaşanan ‘Ankara katliamı’nda yaşamını yitiren Zakir Karabulut’un cenaze törenine katıldığı gerekçesiyle Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma nedeniyle gözaltına alınmıştı.

Ankara’daki evine baskın düzenlenen Altınörs, iki saati bulan ev aramasının ardından gözaltına alınarak emniyete götürülmüş, daha sonra ise Tokat’a  götüreleceği açıklanmıştı.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.