Selçuk Üniversitesi'nde 84 akademisyene gözaltı! Rektör firari

Konya'da yürütülen FETÖ soruşturmasında Selçuk Üniversitesi'nde Eski Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in de bulunduğu 84 akademisyene gözaltı kararı çıkarıldı.

Selçuk Üniversitesi'nde 84 akademisyene gözaltı! Rektör firari
19 Ağustos 2016 Cuma 10:45

FETÖ soruşturmasında Selçuk Üniversitesi'nin eski Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in de aralarında bulunduğu 84 akademisyenine gözaltı kararı verildi. Konya'daki FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen Selçuk Üniversitesi akademisyenlerinden 29'u yakalanırken eski rektör Göksel ise firarı bulunuyor.

Konya merkezli 17 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PYD soruşturmasında örgüte finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine katılan kişilere yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı verilen 84 kişiden 29'u yakalandı. Konya eğitim ve Araştırma Hastanesinde  sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.