SGK'dan FETÖ açıklaması!

SGK, FETÖ ile bağlantısı bulunan ve KHK ile kapatılmasına karar verilen iş yerlerine ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, söz konusu iş yerleri SGK'nın hiçbir iyileştirici ve kolaylaştırıcı uygulamasından yararlanamayacak.

SGK'dan FETÖ açıklaması!
20 Ağustos 2016 Cumartesi 09:52

SGK, FETÖ/PDY Kapsamında Kapatılan İşyerleri Hakkında Duyuru yayımladı. FETÖ açıklaması geldi. FETÖ ile bağlantısı tespit edilen iş yerleri, SGK'nın hiçbir iyileştirici ve kolaylaştırıcı uygulamasından yararlanamayacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK), FETÖ ile bağlantısı tespit edilen kurumlar hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, terörle mücadele sırasında sokağa çıkma yasaklarının yaşandığı bazı il ve ilçelerde mağdur olan işveren ve sigortalıların mağdur olmamaları bakımından, 1 Aralık 2015-30 Kasım 2016 döneminde verilmesi gereken belgelere ilişkin, belge verme süresinin 23 Aralık 2016 tarihine kadar, prim ödeme süresinin de 2 Ocak 2017 tarihine kadar ertelenmiş olduğu belirtildi.

FETÖ ile bağlantısı tespit edilen, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılmasına karar verilen ve sonraki kararnameler ile aynı hükme tabi olacak iş yerleri için bahse konu erteleme haklarının iptal edildiği bildirildi.

İşte SGK'dan FETÖ/PDY Kapsamında Kapatılan İşyerleri Hakkında Açıklama:


Etiketler; #sgk #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.