Sigara artık parklarda içilmeyecek ve üniversitelerde satılmayacak!

Bakan Müezzinoğlu sigara yasağı kapsamının genişletilmesiyle alakalı konuştu. Müzezzinoğlu artık sigaranın parklarda içilmeyeceğini ve üniversitelerde satılmayacağını açıkladı.

Sigara artık parklarda içilmeyecek ve üniversitelerde satılmayacak!
02 Nisan 2016 Cumartesi 14:45

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sigara yasağının kapsamının genişlemesiyle alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Sigaraya karşı başlatılan mücadelede başarı sağlandığını belirten Müezzinoğlu, çocuk parklarında sigara içmeyi yasaklayacaklarını ve üniversite kampüslerinde sigara satışı yapılmayacağını açıkladı.

İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sigara yasağının genişlemesini öngören yeni sağlık paketiyle alakalı bazı bilgiler verdi. Vatandaşların en büyük korkusunun kanser olmak olduğunu hatırlatan Mehmet Müezzinoğlu, sigarayla mücadelede yakalanan başarıyı ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Yeni üzenlemeyle beraber sigaraların vitrinde değil, kapalı dolaplarda satılacağını söyleyen Mehmet Müezzinoğlu, çocuk parklarında sigara içilmesinin yasaklanacağını söyleyerek, üniversite kampüslerinde sigara satışına dair yasaklama olacağını ve bu gibi düzenlemelerin TBMM’ye sunulduğunu ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.