SİGARA KARABORSA'DA YIL 2019

sigara fiyatları, sigara fiyatları 2019, zamlı sigara fiyatları, YIL 2019 sigara karaborsada, Sigaraya zam geleceği yönündeki açıklamalardan sonra market ve tekel bayilerinde sigara almak isteyen vatandaşa “kalmadı” denilmeye başlandı. Karaborsaya giren sigaranın, zam uygulamasından sonra piyasaya sürüleceği öngörülüyor, Sigaraya zam, sigaraya 3 tl zam yapıldı, sigara karaborsa, esnaf sigara satmıyor,

Admin
Admin
04 Ağustos 2019 Pazar 01:03

SİGARA KARABORSA'DA

Bazı Sigara gruplarına yapılan zamdan sonra diğer sigara grubu winston parlement marlboro grubu sigaralara da zam  geleceği yönündeki açıklamalardan sonra bakkal, market ve tekel bayilerinde sigaralar raftan kaldırılarak sigara almak isteyen vatandaşa “kalmadı” denilmeye başlandı. Karaborsaya giren sigaranın, zam uygulamasından sonra piyasaya sürüleceği öngörülüyor.

Ankara Antres AVM’de bir yurttaşın sigara almak için bir tekel bayisine gittiği ve işletmecinin sarf ettiği sözler videomuzda esnaf kılıklı suç makinası 10 saniye 3 ayrı suç işledi Hakaret, Tüketici korunma kanununu satıştan kaçınma, Stokçuluk!  Yetkililer Nerde!

Merkez bankasının faiz indirimi, dolar kurunun düşmesi, tuik tarafından açıklanan enflasyonun düşmesi konut kredilerindeki düşme sonrasında yapılan son derece spekülatif doğalgaz elektrik ekmek su zamları sonrasında 3 tl lik sigara zammıyla vatandaşlar isyan etmeye başladı.

Sigara, satıcısına en fazla kâr bırakan mamuller arasındaki yerini kimseye bırakmaz ve yerini korurken, satıştan daha fazla kâr elde etmeyi amaçlayan bakkal, market esnafı ve tekel bayi işletmecileri gözünü kulağını zam haberlerine dikti. Sigaraya önümüzdeki günlerde zam geleceği yönündeki haberlerden sonra bakkal,market petrol ve tekel bayilerinde sigaraları raftan kaldıran esnaf sigarayı, karaborsaya düşürdü. Sigara almak için petrol, bakkal, market ve tekel bayilerin yolunu tutan vatandaşa “sigara kalmadı” söyleminde bulunuluyor. Böylece esnaf, depoya kaldırdığı sigarayı zam uygulamasından sonra piyasaya sürerek, daha fazla kâr elde etmeyi amaçlıyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.