Sigaraya Zam Yapıldı !!

sigara fiyatları, zamlı sigara fiyatları, sigaraya zam yapıldı mı, sigaraya neden zam yapıldı, sigaraya zam geldi mi, sigaraya 3 tl zam

Sigaraya Zam Yapıldı !!
Admin
Admin
02 Ağustos 2019 Cuma 23:57

Sigaraya 3 lira zam geldiğine dair liste sosyal medyada Gündem Oldu

Sigara markalarından Aralarında Kent, Tekel, ve Samsun Maltepe gibi sigaralarının bulunduğu British American Tobacco firmasının ürettiği sigaralara dair zamlı liste, sosyal medyada ortalığı karıştırdı.

Sigaraya 3 lira zam geldiğine dair liste dolaşımda

Temmuz ayı sonunda sigara markalarınca yapılması düşünülen zammın ne kadar olacağı merak edilirken, sosyal medyada paylaşılan liste dikkat çekti.

öte yandan geçtiğimiz aylarda sigaraya yapılan 2 liralık zammın ardından üstüne şirketlerin temmuz ayında da zam planı yaptığı ortaya çıkmıştı. Halk bu duruma yoğunşekilde tepki  gösterirken  devletten bir açıklama bekleniyor...

merkez bankasının faiz  indirimi, dolar kurunun  düşmesi, tuik tarafından açıklanan enflasyonun  düşmesi sonrasında 3 tl  lik  sigara zammı ve doğalgaza yapılanyüzde 15  lik zamma halk akıl erdiremedi.

3 LİRA ZAMLI SİGARA LİSTESİ

British American Tobacco firmasının logo ve amblemini taşıyan listede, firmanın sattığı sigaraların '3 Ağustos'tan itibaren geçerli' 3 lira zamlı fiyatları yer alıyor.

Sigaraya 3 lira zam geldiğine dair liste dolaşımda

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.