Şırnak'ta 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde hava destekli gerçekleştirilen operasyonda 7 PKK'li öldürüldü.

Şırnak'ta 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi
10 Mart 2017 Cuma 19:12

ŞIRNAK'ın Uludere ilçesinde Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Haftanin bölgesinde Türk silahlı kuvvetlerinin hava destekli gerçekleştirdiği operasyonda 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Operasyon sırasında 2 Doçka silahı, bol miktarda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilerek imha edildi.

Türkiye- Irak sınır hattında bu sabah saatlerinde başlatılan operasyon ile ilgili açıklama da bulunan Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi Altın Tepe sınır bölgesinde 23'uncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğunda 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı unsurları ve güvenlik korucularımızın katılımıyla operasyon icra edildiği belirtildi. Açıklamada, "Terör örgütüne karşı icra edilen operasyonda, hava kuvvetlerimizin ağır ateşi ile 4 bölücü terör örgütü mensubu, daha sonra çıkan çatışmada 3 bölücü terör örgütü mensubu olmak üzere toplam 7 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlarda 2 adet Doçka silahı ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif - 7 yıl önce
Ellerinize dert görmesin.