Son referandum sonuçlarını Melih Gökçek açıkladı

16 Nisan'da yapılacak olan referandumun Ankara sonuçları için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyadan açıklama yaptı. Melih Gökçek, yüzde kaç evet ve hayırın çıkacağını açıkladı.

Son referandum sonuçlarını Melih Gökçek açıkladı
07 Nisan 2017 Cuma 15:00

Referanduma sayılı günler kala yapılan anketlerin sonuçları da bir bir geliyor. Ankara için referandumla ilgili sonuçları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medyadan açıkladı.

Twitter adresinden paylaşımlara bulunan Gökçek, ilk paylaşımında "Benim yaptırdığım anketlerin tutarsız olduğunu muhalefet iddia eder. Şimdi size kendi sesimden 1 Kasım Ankara sonuçlarını vereceğim (48.6)" dedi. 

1 Kasım sonuçlarını grafik ile paylaşan Gökçek, "Bu da 1 Kasım seçim sonuçları...%48.8...Bu tahmin Türkiye rekorudur...Aradaki fark sadece 0.2... Yani binde 2 hata payı..." ifadesini kullandı.

16 Nisan anayasa değişikliği referandumu içinse Gökçek şunları söyledi:

"Şu an itibarıyla Ankara’da evet oyları Allah’ın izniyle %58.3…Yazın kenara daha on gün var hedef %60"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.