Spotify Zam Yaptı, Kullanıcıları İsyan Etti

Spotify Nedir, Nasıl Kullanılır, Spotify Zam Yaptı, Kullanıcıları İsyan Etti, Sportifypremium zam haberi, Kullanıcılar zam haberiden sonra Spotify hesap kapatma yapmaya başladılar, Spotify zam kararından geri adım atacakmı merakla bekleniyor, Detaylar Haberde...

Spotify Zam Yaptı, Kullanıcıları İsyan Etti
Admin
Admin
01 Kasım 2019 Cuma 16:32

Spotify Zam Yaptı, Kullanıcıları İsyan Etti

Spotify Zam Yaptı, Kullanıcıları İsyan Etti, Detaylar Haberde...

Sportify Nedir, Ne amaçla Kullanılır

Spotify, 2008 yılından beri Dünyanın bir çok ülkesinde online müzik platformu olarak akıllı telefonlar üzerinden hizmet veriyor. Şirket Stardoll'un eski Baş Teknoloji Sorumlusu olan Daniel Ek ve TradeDoubler'ın kurucu ortağı Martin Lorentzon tarafından Stokholm'da kuruldu. Genel merkezi Londra'da bulunan şirketin araştırma ve geliştirme merkezi ise Stockholm'de. Ücretli olarak Premium abonelik hesabı olanlar bu sayede çevrim dışı müzik dinleyebiliyor ve diledikleri gibi şarkı değişimi yapabiliyor.
 
Spotify İsveçli bir müzik veri akışı ve podcast servisi olup aralarında Sony, EMI, Warner Müzik Grubu, The Orchard ve Universal'in de bulunduğu bir dizi seçkin bağımsız plak şirketlerinden seçilmiş müziklerin sınırsızca dinlenmesine izin vermektedir.

Sportify Uygulamasına Zam Geldi

Spotify Premium üyeleri artık aylık 13.99 TL değil 17.99 TL ödeyecek. Aile için alınan Premium üyelik ücretleri ise 20,99 TL'den 26.99 TL'ye çekildi. Öğrenciler için olan Premium üyelik ise artık 6.99 TL değil 8.99 TL. Zamlı ücretler Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak.

Resim Resim

Kullanıcılar Hesabını Kapatıyor

Spotify uygulamasına gelen zam haberi sonrası kullanıcılar isyan etmeye başladı ve çoğu kullanıcı Spotify aile ve öğrenci Spotify premium hesaplarını kapatmaya başladı. Kullanıcılar zammın geri alınması için toplu şekilde sosyal medya üzerinden şirkete taleplerini iletmeye başladı. Spotify zam kararından geri adım atacakmı merakla bekleniyor, Detaylar Haberimizde...

Resim

Sosyal Medya Yorumları

Artık sende herkes gibisin Spotify
Güle güle sevdiğim.. #Spotify
Artık hayranı değilim, teşekkürler #Spotify
#Spotify sen gidersin başkası gelir bu işler bölee
#Spotify kapatma vakti gelmiş. Flvto ve youtubedan devam. Şu kadardan bir şey olmaz demek yerine müzik dinlemek için bile neden para veriyorum demek lazım.
Herşeyi anladımda öğrenci premiumuna neden zam #Spotify


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.