Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'a sol el ile tekbir getirenlerin oyunu bozuldu

Türkiye ile Rusya'nın dostluğuna düzenlenen suikastin maşası FETÖ'cü Mevlüt Mert Altıntaş, Büyükelçi Karlov'u öldürdükten sonra sol el ile tekbir getiriyor. Sözde Halep için bu saldırıyı düzenlediğini söyleyen FETÖ'cünün hal ve hareketleri foyasını ortaya çıkardı.

Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'a sol el ile tekbir getirenlerin oyunu bozuldu
20 Aralık 2016 Salı 13:35

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Altıntaş'ın, suikasti düzenledikten sonraki görüntüleri büyük şüphe uyandırdırmıştı. Büyükelçi Karlov'u vurduktan sonra bozuk bir Arapça ile cümleler söyleyen Altıntaş, sol elini havaya kaldırarak tekbir getirmişti. FETÖ ile bağlantısı olduğu ortaya çıkan Altıntaş'ı kullanalar, emellerine yine ulaşamadı. 

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) dersanesine gittiği belirtilen zanlı Mert Altıntaş, polis ile girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi. FETÖ ile bağlantısı olduğu öğrenilen Mevlüt Mert Altıntaş'ın daha önce FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt'un evinde kaldığı öğrenildi.

Sol El ile Tekbir Almayı Öğretenlerin Foyası Ortaya çıktı

Türkiye'ye en büyük zararı veren FETÖ'nün maşası Altıntaş, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'u vurduktan sonra sol eli ile tekbir getiriyor.  Bozuk Arapçası ile kelimeler söyleyen Altıntaş, daha sonra Halep'te yaşananlar için bu saldırıyı gerçekleştirdiğini söylüyor.

İslamiyete en büyük zararı veren FETÖ'nün maşası Altıntaş ölü olarak ele geçirildi. Suikastçi Altıntaş'a sol elle tekbir almayı öğretenlerin oyunu bu sefer de tutmadı. Türkiye ve Rusya'dan yapılan birlik açıklamaları, FETÖ'cü hainlerin heveslerini kursaklarında bıraktı. 

Böylelikle FETÖ'nün İslam ile yakından uzaktan ilgisi olmadığı, Türkiye ve İslam'a zarar vermek için kurulan bir örgüt olduğu tekrar gün yüzüne çıkmış oldu.

Saldırı planını bir otel odasında hazırlamış

Ankara Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görev yaptığı öğrenilen Çevik Kuvvet Polisi Altıntaş'ın, saldırı günü izin aldığı ve işe gitmediği öğrenildi. Saldırganın suikasti gerçekleştirdiği Sanat Merkezi'nin yakınında bulunan bir otelde kaldığı öğrenildi. Burada saldırı planını yapan Altıntaş'ın daha sonra saldırıyı gerçekleştirdiği Resim Sergisine gittiği belirlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mali - 8 yıl önce
İslam ile nasıl alakası yokmuş? Müslümanlar ben bildim bileli böyle eylemler yapar zaten.