Süleyman Soylu'dan maket radar uygulaması eleştirilerine cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, maket radar uygulamasına muhalefetten gelen eleştiriler için açıklama yaptı.

Süleyman Soylu'dan maket radar uygulaması eleştirilerine cevap
04 Nisan 2018 Çarşamba 14:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Soylu, maket radar uygulamasına muhalefetten gelen eleştirileri için açıklama yaptı. "Alınacak 13 bin polis memurunun 3 binini direkt trafiğe vereceğiz" diyen Soylu, "Trafik polisimizin görünürlüğünü arttırmak için bir çalışma yapılıyor. Kısa süre içinde çalışma tamamlanacak ve kıyafet değişikliği yapılacak. Trafik polislerimizin kıyafetleri çok daha kaliteli ve görünür olacak" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, maket radar uygulamasına muhalefetten gelen eleştirilere ilişkin, "Denetimlerde dağ başında yol bekleniyor, herkes işin bir ucundan tutmuş uğraşırken birileri kalkıyor diyor ki 'Niçin böyle uygulama yapıyorsun?' Cevap veriyorum, hayat kurtarmak için" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.