Taksim Meydanı'nda yoğun '1 Mayıs' önlemi

Taksim Meydanı'nda yasaklanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışla Günü kutlamaları nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Taksim Meydanı'nda yoğun '1 Mayıs' önlemi
01 Mayıs 2017 Pazartesi 09:35

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri alındı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklama ile Taksim Meydanı'nda toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmememişti. Taksim Meydanı'nın yanı sıra İstanbul emniyeti, Talimhane, Tarlabaşı, Divan Kavşağı, Gezi Parkı etrafı, Atatürk Kültür Merkezi tarafı, The Marmara önü ve Sıraselviler ile İstiklal Caddesi'ne kadar tüm etrafı demir bariyerlerle çevirerek güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri her cadde ve sokağın başında nöbet tutarken trafik ekipleri de Taksim'e çıkan tüm yollarda ve kavşaklarda hazır bekletiliyor. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nden geçecek vatandaşlar ile turistler, polis ekipleri tarafından üstleri arandıktan sonra geçiş yapabiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.