Tarihte bugün (13 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

13 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Bugün neler oldu? 12 Şubat Kim doğdu, kim öldü? Bu üç soru tarih severler tarafından merak ediliyor. Bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Detayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (13 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
13 Şubat 2018 Salı 14:01

13 Şubat tarihte bugün neler yaşandı, kim doğdu, kim öldü? Bugün ne olduğuna dair detaylıbilgiler galeride yer almaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; Auguste Lumière ve Louis Lumière, 1894 yılında sinematograf'ın (bir film kamerası ve projektör'ün bir araya getirilmiş hali) patentini aldılar, Kıbrıs Türk Federe Devleti ilan 1975 yılının bugününde yapıldı...

13 Şubat'ta doğan ünlü isimler:

- Ünlü oyuncu Gürbey İleri, 1988 yılında doğdu. İleri, Muhteşem Yüzyıl, Sevda Kuşun Kanadında, Eve Dönüş ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde oynadı.  

- Survivor'un 2018 kadrosunda olan şarkıcı Nihat Doğan, 1976 yılında dünyaya geldi.

13 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- Çizgi kahraman Snoopy'nin çizeri Charles M Schulz, 2000 yılında öldü.

- Türk dünyasının önde gelen şairlerinden Azerbaycanlı Bahtiyar Vahabzade 84 yaşında hayatını kaybetti (2009). 

13 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

12 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.