Tarihte bugün (30 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

30 Mart tarihte bugün neler yaşandı? Bugün neler oldu? 30 Mart'ta kim doğdu, kim öldü? Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Bugüne dair merak edilenler için yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (30 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
30 Mart 2018 Cuma 12:05

Tarihte bugün 30 Mart
İlgili Galeriye Git

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; 1842 yılında İlk kez bir ameliyatta anestezi uygulandı, Hymen Lipman silgili kurşunkalemin patentini 1858 yılında aldı...

Devamını galeriden bakabilirsiniz...

30 Mart'ta doğan ünlüler:

- Şarkıcı Yalın, 1980 yılında doğdu. İstanbullu olan Yalın, 004 yılında çıkış yaptığı Zalim şarkısıyla tanınmıştır. 

- Şair, Yazar Ziya Osman Saba, 1910 yılında İsyanbul'da dünyaya geldi. Sebil ve Güvercinler, Geçen Zaman, Nefes Almak adlı şiirleri kaleme almıştır.

- Dizi Oyuncusu, Manken Haluk Piyes, 1975 yılında doğdu. Almanya'nın Köln şehrinde dünyaya gelen oyuncu, Ateş, Bizim Hikaye (2015), Kanımdaki Barut filmlerinde rol almıştır.

30 Mart'ta ölen ünlülerden bazıları:

- Oyuncu Ayla Arslancan, 2015 yılında hayatını kaybetti. Tatar Ramazan, Ömre Bedel, Annem, Fırtına dizilerinde oynamıştı. 

30 Mart'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

29 Mart'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.