Tartışma Ardından Muhteşem Evlilik

Adile Sultan Saray’ında Ünlü Çiftin Düğünü.

Tartışma Ardından Muhteşem Evlilik
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Merve Boloğur ve Murat Dalkılıç bir yıl beraber olduktan sonra, çift beş ay ayrılıp sonra tekrar barışıp evlilik kararı aldılar.

Ünlü çiftin düğünü Adile Sultan Sarayında ve bir çok tanınan ünlü konuklar teşrif etti ve Murat Dalkılıç’ın en yakın arkadaşı Murat Boz neden düğünde yoktu sorusu sosyal medya ilgi çekti.

Murat Boz’un eski sevgili Eliz Sokuçoğlu’nunda konukları içinde bulunması ünlü sanatçı Murat Boz’un en yakın arkadaşının bu güzel ve mutlu gününde yanında olmamasına neden oldu. Bu mutlu günlerinde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikahta,  Murat Dalkılıç’ın şahitliğini Gürdal Abacı ve Önder Altunbaş, Boluğurun şahitliğini ise Eliz Sakuçoğlu yaptı.

Düğün sabahı Murat Dalkılıç ve yakın arkadaşlarıyla birlikte davul-zurna eşliğinde gelin Boluğur’unu almaya gitti. Gelin Boluğur, nikah öncesi ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdı ve bu kareyi Instagram’da ayakkabı merasimi başladı, liste uzar gider notunu paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.