TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı

TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "Her parti kendi teklifini getirecek" dedi.

TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı
08 Haziran 2017 Perşembe 15:45

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın öncülüğünü yaptığı içtüzük komisyonu kurulamadı. Toplantının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Elitaş, "CHP hala halk oylamasını yok sayıyor. Oy pusulalarına Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda itiraz edilmemiştir. Kılıçdaroğlu, mühürsüz oy pusulası garabeti içine düşmüştür. 3 Kasım 2019 tarihine kadar ana muhalefet partisi genel başkanının şuurunu toplayarak milleti için çalışma verme gayreti içinde olmalıdır. Bu bir centilmenlik komisyonudur. Anlaşılan o ki, bütün siyasi partiler iç tüzükle ilgili değişiklik tekliflerini kendileri getirecek" dedi.

3 Kasım 2019 tarihinden sonra uygulanacak yeni sistem için her parti kendi teklifini getirecek.


Etiketler; #TBMM #komisyon
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.