THY en iyi hava yolu seçildi

İngiltere'nin en büyük tüketici dergisi ''Which? Magazine'' de düzenlenen en iyi performans gösteren hava yolları anketinde, Türk Hava Yolları birinci oldu.

THY en iyi hava yolu seçildi
18 Aralık 2016 Pazar 09:15

Which? dergisinin her yıl düzenlediği "En iyi performans gösteren hava yolları hangisi?" anketinde kısa mesafeli taşımacılık kategorisinde Türk Hava Yolları bu yıl ilk sırada yer aldı. 7 bin 500 üyenin katıldığı ankette, katılımcılar, koltuk ve kabin konforu, yemek lezzeti, müşteri memnuniyeti ve kalkış zamanlarındaki dakiklik kategorilerinde havayollarına puan verdiler.

5 YILDIZLI YEMEK THY'de

Türk Hava Yolları, koltuk konforu ve sunulan yemeklerin lezzeti kategorilerinde 5 yıldız alırken toplamda aldığı yüzde 80 oranında müşteri memnuniyetiyle listenin başında yer aldı. Uzun mesafeli uçuşlarda da Singapur Hava Yolları en iyi havayolu seçildi. Singapur Hava Yolları'nı Emirates ve KLM izledi.

İNGİLİZ HAVA YOLLARI DÜŞÜK NOT ALDI

Derginin sonuçlarına göre kısa mesafeli uçuşlarda İngiliz Hava Yolu British Airways katılımcılardan düşük not aldı. Geçtiğimiz yıl yiyecek ve içecek kategorisinde 4 yıldız alan British Airways bu yıl sadece 2 yıldız ile yetindi. Bütçe dostu kategorisinde de sadece 2 yıldız verildi. Kısa mesafeli taşımacılık yapan hava yolları arasında en kötü hava yolu İspanya'ya ailt Vueling seçildi. Avrupa'da ucuz uçuşları ile tanınan İrlandalı hava yolu şirketi Rynair Air de listenin son sıralarında yer aldı. Uzun mesafeli uçuşlarda ise United Airlanes sonuncu geldi.

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.