TRT'den Erhan Çelik açıklaması

TRT, 27 Temmuz'da ana haber sunucusu olarak göreve başlayan Erhan Çelik ile ilgili iddialara yazılı açıklama ile cevap verdi.

TRT'den Erhan Çelik açıklaması
31 Temmuz 2016 Pazar 10:54

TRT, 27 Temmuz Çarşamba günü TRT1 Ana Haber sunucusu olarak göreve başlayan Erhan Çelik'in alacağı maaş ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, TRT'nin dışarıdan sözleşmeli çalıştırması ve yüksek miktarda ödeme miktarı verildiği iddialarına meclise taşıyarak Başbakan Numan Kurtulmuş'a soru yöneltti. Arslan, Kurtulmuş'a TRT'nin Erhan çelik ile 19 Eylül'e kadar bir aylığı 30 bin liradan anlaşılıp anlaşılmadığını, ödenecek verginin dahi TRT tarafından karşılanması yönünde bir görüşme olup olmadığı iddialarını sordu. Meclisin bile gündemine gelen konu hakkında TRT'den yazılı açıklama geldi.

TRT yazılı açıklama:

"Bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde TRT 1 Ana Haber bülteni sunucusu Erhan Çelik'e ödenen ücrete ilişkin spekülasyon amaçlı abartılı rakamlar telaffuz edilmektedir. Bu haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.