Türkiye üzerine yeni oyun mu oynanıyor?

İstanbul'un en merkezi yeri olan Taksim'de CNN ve BBC International gibi ulusal kanalların yayın araçları 2 gündür hazır bekliyor. Peki Taksim'de neler oluyor? Sosyal medya üzerinde de büyük ses getiren bu görüntünün sebebi ne?

Türkiye üzerine yeni oyun mu oynanıyor?
18 Nisan 2017 Salı 21:25

Türkiye, geride bıraktığımız tarihi referandumun ardından tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin gündemini yakından takip eden dış kaynaklar da bu tartışmaların alevlenmesini bekliyor.

İstanbul'un en merkezi yeri olan Taksim'de CNN ve BBC International gibi ulusal kanalların yayın araçları 2 gündür hazır bir şekilde bekliyor. Sosyal medyada bu görüntüler tartışma konusu oldu. İnsanların kafalarında soru işaretleri bırakan bu görüntü, ''Bu araçlar burda neyi bekliyor?'' sorusunu getirdi.

Taksim'de daha önceden yaşanmış olan gezi olaylarını başlatmaya yönelik olduğu iddia edilen bu görüntünün insanları sokaklara dökerek kaos ortamı yaratmaya çalıştıkları belirtildi.

Ancak şu ana kadar Taksim'de eylem planlayan bir grup yok.

TÜRKİYE YENİ BİR OYUNUN MU HEDEFİNDE?

Vatandaşların bu hususları göz önüne alarak kargaşa yaratma amacı güden grup ve kişilerin galeyanına gelmemeleri, temkinli davranmaları ve soğukkanlılıklarını korumaları için sık sık uyarılar yapılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.