Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışması'nda ödüller törenle verildi

Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışmasının ödül töreni Zonguldak'ta yapıldı. Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün düzenlediği "Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışmasını" kazananlara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışması'nda ödüller törenle verildi
08 Mayıs 2016 Pazar 13:53

Zonguldak'ta düzenlenen ödül töreninde,  Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün düzenlediği "Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışması" kazananlarına ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulüp binasındaki tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kulüp önderlerinden Salih Köseoğlu, burada yaptığı konuşmada yarışma hakkında bilgi verilmesinin ardından Yrd. Doç. Dr. Ali Aslan'ın "Hadis" temalı konferansı verdi.

'Hadis' temalı konferans sonrasında Karaelmas İlahi Grubu Tasavvuf Musikisi Konseri gerçekleşti. Törenin sonunda, Zonguldak il genelinde A, B ve C grubu birinci, ikinci ve üçüncülerine ödülleri protokol üyelerince verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.