Ünlü iş adamı adliyeden kaçtı!

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan ünlü iş adamlarından Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı.

Ünlü iş adamı adliyeden kaçtı!
21 Ağustos 2016 Pazar 12:58

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ soruşturmasında Fethullahçı Terör Örgütü'ne maddi destek sağlaması nedeniyle Akfa holding ve bağlı bulunan şirketlere operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı.

Avukatıyla birlikte teslim olmak için Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Fi-Yapı'nın sahibi İnan tek başınan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu gitti. Avukatı müvekkilinin teslim olmk isteğini belirttikten sonra onu adliye içerisinde beklerken kaçtığı öğrenildi.

Yapılan araştırmada İnan'ın cep telefonunun en son Anadolu Adalet Sarayı'nda sinyal verdiği tespit edildi. Adil Öksüz de gözaltına alındıktan 21 dakika sonra serbest bırakılarak sırra kadem basmıştı. Teslim olmak için geldiği adliyeden kaçarak, sırra kadem basan Fikret İnan da şimdi Adil Öksüz gibi her yerde aranıyor. 


Etiketler; #fetö #fiyapı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu kadar saf olunmamalı